Draadloos Alarm

Cloud IP Alarm

Cloud IP Alarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem, dat geheel draadloos online communiceert binnen uw huis of bedrijf en gebruik maakt van gecertificeerde hardware.

Producten  Alarmsystemen

Met Cloud IP Alarm houdt u altijd een oogje in het zeil, ook als u niet in de buurt bent. Zo is uw huis te allen tijde beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade. Zo is Cloud IP Alarm het perfecte online draadloos alarmsysteem voor in uw woning of bedrijf.

In tegenstelling tot andere alarmsystemen werkt Cloud IP Alarm geheel via het internet. U kunt hierdoor het draadloos alarmsysteem op uw tablet of smartphone overal bedienen en in de gaten houden. Via uw persoonlijke en beveiligde online applicatie schakelt u het alarm in en uit, waar u ook bent.

Mocht het alarm onverhoopt afgaan, dan ontvangt u direct een melding. Cloud IP Alarm stelt u volledig in naar uw persoonlijke voorkeuren en behoeftes. Zo kunt u instellen een bericht te willen ontvangen wanneer uw kinderen thuiskomen, wanneer het te koud wordt in de babykamer of zelfs op het het moment dat de post wordt bezorgd. Altijd en overal weten dat thuis alles in orde is, dat is pas een nieuwe manier van beveiligen.